Natuurlijke huidverzorging met Mud&More

De huid is een bijzonder en gevoelig orgaan. Het beschermt, voelt, reguleert en steunt. Daarom wil je het voeden met de allerbeste ingrediënten die de natuur te bieden heeft. Die uit de dode zee: de plek die al eeuwenlang bekend staat om de wonderbaarlijk genezende werking op de huid. In de verzorgingsproducten van Mud&More zijn al deze heilzame stoffen gevangen.

Gezichtsverzorging

De gezichtshuid is erg gevoelig en kan extra voeding en ondersteuning daarom goed gebruiken. In de collectie van Mud&More vind je natuurlijke huidverzorging met heilzame stoffen uit de dode zee. De crèmes vervagen lijntjes en vlekken, verbeteren de elasticiteit en voorkomen zonneschade. De extra milde en schuimende scrubs exfoliëren de huid en maken die zijdezacht en stralend.

Lichaamsverzorging

Ook de rest van het lichaam is gebaat bij natuurlijke huidverzorging, zeker na het gebruik van een ontharingscrème. Daarom vind je bij Mud&More verschillende scrubs en serums. En ook de herstellende body cream met een zachte sinaasappelgeur is erg populair. Die zit boordevol hoogwaardige ingrediënten zoals algen, vitamines en oliën die de huid verzachten en kalmeren. Zo kun je na het ontharen direct de zon in, zonder bultjes of andere huidirritaties.

Natuurlijke huidverzorgingsproducten

In een tijd waarin steeds meer producten chemisch worden geproduceerd, is natuurlijke huidverzorging schaars en onbekend. Zonde, want tegen veel natuurlijke ingrediënten kan nog steeds geen enkel middel op. Zo zit zwarte modder uit de dode zee vol mineralen en hulpstoffen zoals zink, koper, kamille en aloë vera. Stoffen die de huid hard nodig heeft om gezond en vitaal te blijven. De natuurlijke huidverzorging van Mud&More is uiteraard ideaal te combineren met onze andere verzorgings- en ontharingsproducten.