Haargroei vertragen met Mud & More

Van regelmatig scheren, chemisch ontharen of waxen raakt de huid geïrriteerd. Ongewenste haargroei is vervelend, maar bultjes, stoppels en wondjes net zo. Daarom heeft Mud&More een haargroeivertragend serum samengesteld met natuurlijke ingrediënten uit de dode zee. Zo komen ongewenste haartjes minder snel terug.

Minder vaak ontharen

Een goede haargroeiremmer helpt dus om minder vaak te ontharen. Chemische middelen zijn daarvoor niet nodig: de natuur heeft alles in huis voor een gladde en zijdezachte huid. De zuivere serums van Mud&More kalmeren en zorgen dat een ontharingscrème veel langer effect heeft. Ingrediënten die de haargroei remmen zijn bijvoorbeeld plantenextracten en proteïnen. Jarenlang onderzoek heeft de effectiviteit van deze serums aangetoond.

Bij de wortel aanpakken

De serums van Mud&More werken op verschillende manieren. Ze remmen de overdracht van signalen naar de hersenen die voor haargroei zorgen en bestrijden de cellen die haarzakjes vormen. Zo wordt ongewenste haargroei vertraagd. Daarnaast kalmeren ze het deel van het lichaam dat je net hebt onthaard, waardoor de huid zacht en gehydrateerd achterblijft.

Verschillende serums

In de webshop van Mud&More vind je verschillende serums die de haargroei reduceren. Bijvoorbeeld speciaal voor het gezicht, het lichaam of de erogene zones. Ze zijn geschikt voor mannen en vrouwen en natuurlijk perfect te combineren met de ontharingscrèmes en verzorgende producten uit onze lijn.