Natuurlijke scrubcrème van Mud&More

Om er gezond en stralend uit te zien, is het nodig om de huid zo nu en dan te ontdoen van dode huidcellen en afvalstoffen. Een natuurlijke scrubcrème van Mud&More helpt daarbij. De scrubs voor lichaam en gezicht scrubben en peelen zonder de huid te beschadigen. Dankzij natuurlijke werkzame ingrediënten en plantaardige oliën, voelt de huid na gebruik glad en zijdezacht aan.

Lichaam scrubben

In de collectie van Mud&More vind je heerlijk schuimende scrubs voor het hele lichaam. Die ontdoen de huid van dode huidcellen met behulp van heilzame minerale modder uit de Dode Zee en soft peelende werkzame stoffen. De scrubs zijn geschikt voor mannen en vrouwen. De zachte textuur en geuren zorgen voor een heerlijk spa-moment in eigen huis.

Gezicht scrubben

Een gezichtsscrub van Mud&More is milder dan lichaamsvarianten. Dat is nodig, want de gezichtshuid is een stuk gevoeliger en wordt meer blootgesteld aan zonlicht. De heilzame zouten uit de Dode Zee in deze producten, geven je een zacht en stralend gelaat. De huid wordt niet beschadigd, maar juist gevoed, verzorgd en gehydrateerd. De mineralen en hulpstoffen dringen diep door in de huid en peelen mild, waardoor het vernieuwingsproces van de cellen op gang wordt gehouden.

Scrubcrème met zwarte modder

Onze scrubcrème met zwarte modder uit de Dode Zee is een populair product. Niet vreemd, want de zwarte modder staat al eeuwenlang bekend om de genezende werking op de huid. Een bekend voorbeeld zijn de reizen naar de Dode Zee voor een psoriasis-kuur. Alle verzorgingsproducten van Mud&More zijn afkomstig uit de Dode Zee, geschikt voor alle huidtypes en ideaal te combineren met onze andere verzorgings- en ontharingsproducten.

 

rich-foaming-body-scrub-mud-2